Ga naar de inhoud
Entertainment

Ernst Daniël Smid wordt voor de zesde keer opa

Ernst Daniël Smid Beeld © ANP

Heugelijk nieuws voor Ernst Daniël Smid (68): de zanger mag voor maar liefst de zesde keer een kleinkind verwelkomen. Zijn dochter Coosje Smid (31) is in verwachting van haar eerste wondertje. Dat maakt ze vandaag bekend op social media.

"Nooit geweten dat ik met loslaten zoveel leven terug ging krijgen"

Het babygeluk houdt niet op voor de operazanger nu kleinkind nummer zes onderweg is. Coosje deelt maandag op Instagram een foto van haarzelf waarop duidelijk te zien is dat ze zwanger is. 

'Nooit geweten dat ik met loslaten zoveel leven terug ging krijgen. Ik voel me bijzonder trots jullie te vertellen dat ik deze zomer voor het eerst mama zal worden’, schrijft ze erbij.

Ernst
lees ook:
Ernst Daniël Smid hoopt op verfilming voorstelling Smelt

Coosje doet in 2014 mee aan het vierde seizoen van The voice of Holland. Het is een periode waar ze met moeite op terugkijkt, omdat haar moeder vlak daarvoor is overleden en bij haar vader, Ernst Daniël Smid, Parkinson is geconstateerd. Ze was in die periode naar eigen zeggen te kwetsbaar voor een avontuur op nationale televisie. Dat vertelt ze tijdens haar deelname aan het programma Better Than Ever begin deze maand.

Het gaat inmiddels een stuk beter met de zangeres: ze heeft de lust in het muziek maken en het zingen weer teruggevonden. En dit alles wordt nu bekroond met de zwangerschap.

Rob
lees ook:
Rob de Nijs en Ernst Daniël Smid maken nummer over Parkinson

Bekijk het optreden van Coosje in de show Better Than Ever in de video hieronder:

Coosje Smid ontroert met 'Ze Huilt Maar Ze Lacht'

03:15