Ga naar de inhoud
Entertainment

Stijn Fransen mist acteren in SpangaS en GTST 'heel erg'

Beeld © ANP

Voor fans van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' kwam het vertrek van Stijn Fransen (31) in 2018 als een klap aan en ook de actrice blijkt inmiddels wel een beetje spijt te hebben van haar vertrek. In haar Instagram Stories laat Stijn namelijk weten dat ze het acteren in de soap 'heel erg mist'. Ook 'SpangaS' blijkt nog steeds een speciaal plekje in haar hart te hebben.

"Ik mis gewoon überhaupt lekker acteren"

Stijn was van december 2015 tot juni 2018 in Goede Tijden, Slechte Tijden te zien als Sam Dekker. Hoewel ze dit altijd met veel plezier deed, was ze in 2018 toe aan een nieuwe uitdaging. De actrice liet destijds weten dat ze het tijd vond voor ‘een volgende stap’ en dat ze zich ging richten op andere projecten.

Stijn
Lees ook:
Stijn Fransen blikt terug op half jaar moederschap: 'Bizar snel'

Stijn deed onder andere mee aan Expeditie Robinson en was te zien in de film Engel. Vandaag de dag blijkt ze toch wel een beetje terug te verlangen naar de soap. Als haar tijdens een vragenrondje op Instagram wordt gevraagd of ze Goede Tijden, Slechte Tijden mist, antwoordt ze bevestigend. "Ik mis vooral heel erg het acteren", vertelt ze in een video. "Het spelen elke dag en de vrijheid die we hadden om een mooi personage te creëren, dat mis ik vooral heel erg." Stijn legt uit dat ze niet alleen GTST mist, maar ook jeugdserie SpangaS waar ze van 2013 tot 2016 in speelde. "Ik mis gewoon überhaupt lekker acteren", zo benadrukt ze nog een keer aan het eind van haar video.

In het filmpje vertelt Stijn ook dat ze het momenteel erg druk heeft met een verhuizing en haar zoontje Lieuwe, die vorig jaar juli werd geboren. Wij spraken Stijn vorig jaar na zijn geboorte.

Stijn Fransen in de wolken met baby: 'Trotse mama'

02:21
Stijn
Lees ook:
Stijn Fransen openhartig over slaapproblemen van zoontje Lieuwe