Ga naar de inhoud
Entertainment

Jennifer Lopez en Ben Affleck laten pers relatie niet beïnvloeden

Jennifer Lopez en Ben Affleck Beeld © ANP

Jennifer Lopez (52) en Ben Affleck (49) laten de media dit keer geen invloed hebben op hun relatie. Volgens Jennifer zijn de twee, die eerder van 2002 tot en met 2004 samen waren en uit elkaar gingen vanwege de vele aandacht van de pers, nu "ouder en wijzer".

"We gaan daar veel bewuster mee om"

Toen de zangeres en acteur vorige lente weer gingen daten, waren ze van tevoren bang voor een nieuw mediacircus. Maar ze hebben geleerd om vooral niet te veel meer te delen over hun relatie, zegt Lopez. "We zijn nu ouder en wijzer en hebben meer ervaring. We zitten in een andere levensfase en hebben nu allebei kinderen, dus we gaan daar veel bewuster mee om", legt ze uit aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Jennifer
Lees ook:
Jennifer Lopez en Ben Affleck na 18 jaar samen op de rode loper

De relatie voelt bijna twee decennia later ook anders. "We waarderen het meer en vieren het ook meer en dat is fijn", zegt Jennifer. "Als je iemand vindt waar je heel, heel erg van houdt en je krijgt een tweede kans dan is dat heel zeldzaam, bijzonder en mooi en dat nemen we niet voor lief."

Ben
Lees ook:
Ben Affleck geeft eerste interview over relatie met Jennifer Lopez

Over hoe de toekomst met Ben er gaat uitzien wil de zangeres niets voorspellen. "Ik denk dat iedereen gewoon gelukkig wil zijn en samen met iemand wil zijn om oud mee te worden. Dat vind ik voor nu een mooie gedachte."

'Ben
Lees ook:
'Ben Affleck en Jennifer Lopez smoorverliefd gespot'

Jennifer en Ben zijn sinds april vorig jaar weer een setje. Kort daarvoor strandde Jennifers relatie met Alex Rodriguez, met wie ze verloofd was. Met haar ex-man Marc Anthony heeft ze een tweeling. Ben kreeg met zijn ex-vrouw Jennifer Garner drie kinderen.

Jennifer Lopez staat open voor huwelijk met Ben: 'Wie weet'

01:16