Entertainment

Drie Nederlandse vrouwen in Vlaamse versie De Bachelor met Fabrizio

31 januari 2022 17:33
Fabrizio Tzinaridis Beeld © GoPlay.be/SBS Belgium

Ook in België gaat een nieuw seizoen van 'De Bachelor' van start. Niemand minder dan realityster Fabrizio (29), bekend van 'Temptation Island', hoopt via dit programma de liefde te vinden. De zender Play 4 heeft inmiddels de vrouwen bekendgemaakt die in de race zijn om zijn hart te veroveren. Saillant detail: er zijn drie Nederlandse vrouwen die 'ja' zeggen tegen dit liefdesavontuur.

Vijftien dames vliegen af naar de Griekse zon om Fabrizio beter te leren kennen én om misschien wel verliefd op hem te worden. Hoe Fabrizio het ervan afbrengt in De Bachelor is iets wat je vooral via het internet zal moeten volgen: de zender en het programma zijn in Nederland namelijk niet te bekijken. 

Opvallend is dat er niet alleen vrouwen uit België zich hebben opgegeven, maar dat er ook drie Nederlandse dames in de strijd zijn. Wie weet vormt één van hen straks wel een setje met hem en mag zij in de toekomst de naam Tzinaridis dragen:

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Drama en leugens wisselen elkaar af in Bachelor-promo met Fabrizio

Anna Anna

De eerste Nederlandse kandidaat is de 26-jarige Anna uit Eindhoven. In het dagelijks leven werkt ze als pedagogisch medewerker. Ze heeft in ieder geval al iets met de bachelor gemeen: ze zijn allebei half Grieks. Inmiddels is Anna al een tijdje single en hoopt ze dat Fabrizio voor haar de ideale man is. 

Sanne Sanne

Dan Sanne uit Amsterdam. De 33-jarige marketeer is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken: ze zegt je graag waar het op staat. Op jonge leeftijd is Sanne moeder geworden van twee kinderen. Dat Fabrizio een zoontje heeft is geen enkel probleem, omdat het gezin volgens haar dan nog groter en mooier kan worden.

Madieke Madieke

Madieke (28) komt uit Zetten en werkt als een coach in de sportschool. Ze is iemand die positief in het leven staat, enthousiast is en met veel mensen overweg kan. Na vier jaar in het buitenland wonen is ze weer terug in Nederland, omdat ze toch niet zonder haar familie kan. Nu is ze klaar voor de volgende stap in haar leven, namelijk een gezin stichten. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Voormalig Temptation-verleider Fabrizio 'geen fan van onenightstands'

De Bachelor met Fabrizio gaat vanaf 9 februari in België van start. In dezelfde maand begint er bij Videoland ook een gloednieuw seizoen. Bachelor Thomas is er al helemaal klaar voor. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore