Ga naar de inhoud
Entertainment

Roy Donders doet weer 'waar hij goed in is' en lanceert nieuwe huispakkenlijn

Beeld © Hollandse Hoogte

Het is misschien wat laat, gezien de lockdowns hopelijk verleden tijd zijn, maar Roy Donders (30) keert terug naar zijn succes en gaat weer huispakken maken. Dat kondigt 'ons Royke' aan op zijn Instagram-pagina.

"Ik ga weer doen waar ik goed in ben"

Het lijkt alweer in een vorig leven gebeurd te zijn, maar jaren geleden boekte Roy toch écht succes met het verkopen van zijn huispakken. De stylist van het Zuiden kreeg daarna nog een eigen realityserie waarin zijn familie samen met hem de show stal. 

Grote groepen Nederlanders liepen rond in de creaties van Roy, maar het succes duurde niet voort. Sterker nog, in 2018 werd de kledingwinkel van Roy failliet verklaard. Rond die tijd deden er al verhalen de ronde dat de stylist ruzie zou hebben met zijn zus, juist vanwege het tot dan toe durende succes.

Roy
lees ook:
Roy Donders wil best betaald krijgen voor seks

In de daaropvolgende jaren zagen we Roy weleens in verschillende televisieprogramma's, waarmee hij zijn rekeningen betaalde. Hij heeft zich recentelijk zelfs verdiept in cosmetische ingrepen, maar ook dat lijkt niet echt van de grond te willen komen. 

Maar nu heeft Roy 'wat leuks' te melden. 'Ik ga weer doen waar ik goed in ben en wat ik enorm heb gemist', kondigt hij aan op zijn Instagram-pagina. 'Ik ga weer terug de kleding in en heb megaveel zin om jullie weer te voorzien van heerlijke pakjes en vrijetijdskleding. Van huispakken tot slofjes.'

Roy
lees ook:
Roy Donders moest hotelkamer Kreta uit door aardbeving