Ga naar de inhoud
Entertainment

Lisa Vanderpump uit The Real Housewives van paard gelanceerd

Lisa Vanderpump Beeld © GettyImages

Het zit 'The Real Housewives'-ster Lisa Vanderpump (61) dit weekend niet mee. Na een ritje op haar paard, slaat plots het noodlot toe en breekt ze haar been. Dat meldt de entertainmentwebsite 'TMZ'.

Volgens de website ging de realityster zondag een dagje paardrijden bij The Paddock in het Los Feliz-gedeelte van Los Angeles. Maar toen de paarden ineens van iets schrokken, was het niet meer te redden voor Lisa. Het paard waar Lisa opzat begon te steigeren en daardoor werd ze gelanceerd.

Daniëlle
lees ook:
Daniëlle Oerlemans bijna in realityserie The Real Housewives

Een ooggetuige vertelt TMZ dat ze over haar paard heen vloog en op haar rug belandde. Met veel pijn werd de realityster afgevoerd naar het ziekenhuis, waar ze te horen kreeg dat haar been is gebroken op twee plaatsen, net boven haar enkel. Ook zit ze helemaal onder de blauwe plekken. 

Haar lover Ken Todd volgde de ambulance mee naar het ziekenhuis. Volgens de bron moet Lisa een operatie ondergaan, maar wanneer ze daarvan genezen is, zal ze er geen last meer van hebben. 

Kris
lees ook:
Kris Jenner over geruchten deelname Real Housewives

Het desbetreffende paard waar Lisa op reed was geen vreemde voor haar. Ze heeft hem al zes jaar en rijdt er geregeld op. Daar deelt ze dan ook enthousiast beelden van op haar Instagram-account.

Bron: RTL Boulevard