Ga naar de inhoud
Entertainment

Bizzey en zijn vrouw maken geslacht baby bekend

Bizzey Beeld © ANP

Begin deze maand maakten rapper Bizzey (36) en zijn vrouw Renee Hemmes bekend in verwachting te zijn van hun tweede kindje. Via social media onthult de rapper vandaag het geslacht van hun nieuwe wondertje op bijzondere wijze.

"It’s a girl"

Op Instagram deelt Bizzey verschillende kiekjes van zijn gezin met op de voorgrond luiers met de tekst 'It’s a girl’. 'Moet over 16 jaar weer strapped komen, want het is een meisje', schrijft de trotste vader erbij. 

'Doe
lees ook:
'Doe ik het goed'-meisje van Bizzey ontving nooit royalty's

De rapper en zijn vrouw worden overladen met felicitaties. Meerdere bekende vrienden van het stel reageren onder de foto. 'Te Gaaf! Gefeliciteerd lieverd', schrijft zangeres Shary-An. 'Awh gefeliciteerd', reageert Sylvana IJsselmuiden. Gers Pardoel laat twee hartjes achter onder het kiekje. 

Bizzey
lees ook:
Bizzey en vrouw in verwachting van tweede kindje: 'Another one!'

Begin januari liet het stel weten in verwachting te zijn van baby nummer twee. Bizzey deelde op zijn Instagram foto’s van zijn vriendin in bikini, waarop duidelijk te zien is dat ze in verwachting is. Ook deelt hij een echo. 'Another one', zo schrijft hij bij de foto’s.

Bizzey en Renee hebben al een 6-jarig zoontje genaamd November.