Entertainment

Weer een blije afvaller in Big Brother: 'Het is goed'

30 januari 2022 08:22 Aangepast: 30 januari 2022 13:45

In de liveshow van zaterdag stuurde 'Big Brother' weer een kandidaat naar huis. Deze keer waren Eveline, Julio en Nawel genomineerd. Na de Break-Up Week moesten de bewoners breken met een van deze drie genomineerden.

''Ik had natuurlijk wel veel meer nog willen laten zien''

Halverwege de show werd al een tussenstand bekend gemaakt. Tijdens deze tussenstand werd een kandidaat verzekerd van een plekje in het 'Big Brother'-huis. Julio kreeg de meeste stemmen van het stemmend thuispubliek en mag zeker nog een weekje blijven. En toen waren er nog maar twee. De vriendinnetjes Nawel en Eveline pakten elkaar stevig vast, maar het doek viel toch echt voor Eveline.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Big Brother-afvaller blij na exit: 'Niet mijn mensen'

De Brabantse is achteraf niet getreurd. ''Ik ben eigenlijk wel blij om naar huis te gaan. Ik had graag nog willen blijven, maar thuis is het ook heel fijn'', geeft Eveline als eerste reactie. Vorige week vond Amy, met wie Eveline samen het 'Big Brother'-huis in kwam, het ook niet erg om naar huis te gaan. Het valt presentator Bridget Maasland, die Geraldine Kemper tijdens deze liveshow verving, op dat Eveline toch geëmotioneerd is. ''Ik laat m'n vriendinnetjes achter. Nouchine en Nawel zijn echte toppers die mij er doorheen hebben gesleept de afgelopen paar weken'', vertelt ze in de studio.

Eveline gaat niet iedere bewoner missen. Ze kon het namelijk niet zo goed vinden met Vera en Salar. Toch vindt Eveline het wel jammer dat ze het 'Big Brother'-huis moet verlaten. ''Ik had natuurlijk wel veel meer nog willen laten zien. Zeker in de challenges. Maar het is goed.''

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Afvaller Big Brother woedend: 'Stom varken'

'Big Brother' is elke werkdag te zien om 20.30 uur op RTL 5 en bij Videoland. De liveshow is elke zaterdag om 20.00 uur op RTL 5. Een echte fan wil natuurlijk helemaal niks missen van de bewoners in het huis. Gelukkig kun je 24/7 naar de livestream kijken bij Videoland.

RTL

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore