Ga naar de inhoud
Entertainment

Britney Spears haalt opnieuw uit naar zusje Jamie Lynn: 'Je bent uitschot'

De Spears-zussen hebben het opnieuw met elkaar aan de stok gekregen. Oudste zus Britney (40) is het er niet mee eens dat Jamie Lynn (30) zich dankzij haar boek 'Things I Should Have Said' 'nationale bestseller auteur' noemt, en reageerde op haar eigen socials met een flinke tirade waarin ze haar zusje 'uitschot' noemt. Dat laatste heeft Britney inmiddels verwijderd.

"De timing van je boek was ongelofelijk Jamie Lynn"

Jamie Lynn deelde deze week aan haar volgers mee dat ze 'officieel een nationale bestseller auteur' is geworden. Het Spears-zusje heeft het predicaat gekregen omdat ze in een korte tijd opvallend veel boeken in de Amazon-categorie Christelijke Inspiratie heeft verkocht. Het predicaat is overigens niet gekoppeld aan een bepaald aantal verkochte boeken.

Jamie
lees ook:
Jamie Lynn Spears deelt privé-appjes Britney tijdens interview

In de post noemt ze het schrijven van 'Things I Should Have Said', een boek over haar leven, 'een van de meest uitdagende en kwetsbare dingen' die ze ooit heeft gedaan. Britney is echter van mening dat het boek alleen maar goed verkoopt omdat zijzelf de laatste tijd volop in het nieuws was door de curatele waar ze jarenlang onder stond. Ze vindt dat haar zusje daar handig op meelift.

'Nationale bestseller? Duh.... de timing van je boek was ongelofelijk Jamie Lynn... Vooral wetende dat de hele wereld geen idee had wat mij echt werd aangedaan!', laat de zangeres weten. 'Ik wilde dat je een leugendetectortest kon afleggen zodat iedereen kan zien dat je liegt dat je barst!' vervolgt ze in haar post. In het boek ontkent Jamie Lynn iets te hebben geweten van de situatie waarin haar zus zat.

Britney
lees ook:
Britney Spears sneert opnieuw naar zus Jamie Lynn: 'Jij had het altijd makkelijker'

De advocaat van Britney heeft eerder deze maand een brief gestuurd aan Jamie Lynn waarin wordt beweerd dat de publicatie 'misleidende of schandalige beweringen' over de zangeres bevat, zo meldde E! News. Volgens de advocaat heeft Britney het boek niet gelezen en is de zangeres ook 'dat geenszins van plan'.