Entertainment

Tobias uit Big Brother na ongeval: 'Had erger kunnen zijn'

29 januari 2022 20:57 Aangepast: 30 januari 2022 12:39
Tobias Beeld © Wesley de Wit

'Big Brother'-bewoner Tobias (26) keert terug in het 'Big Brother'-huis. Vrijdag werd de bewoner met een enkelblessure naar het ziekenhuis gebracht, maar zaterdag werd tijdens de live-uitzending op RTL 5 duidelijk dat de schade meevalt en de fitnesscoach binnenkort zijn rentree maakt. Wel moet hij eerst in quarantaine.

"Een geluk bij een ongeluk dus eigenlijk, het had erger kunnen zijn"

"Het valt reuze mee. Volgende week mag het gips eraf", vertelde Tobias tijdens een liveverbinding met de studio. "Het is een botje net onder mijn enkel waar een scheurtje in zit. Een geluk bij een ongeluk dus eigenlijk, het had erger kunnen zijn." Wanneer Tobias precies weer in het huis stapt, is niet bekendgemaakt. Om er zeker van te zijn dat hij in het ziekenhuis geen coronabesmetting heeft opgelopen, zit hij nu eerst in quarantaine.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Bridget Maasland doet eenmalig intrede in Big Brother

Tobias kwam vrijdag tijdens het sporten ten val en zakte door zijn enkel. Volgens een woordvoerder van RTL voelde hij meteen dat er iets niet klopte en vroeg hij om medische bijstand. Na overleg met de dokter is hij naar de eerste hulp gebracht.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Eerste kus tussen Vera en Dimitri in Big Brother

In het vorige seizoen werd bewoonster Jill naar het ziekenhuis gebracht na een onwelwording. Zij kon na een week terugkeren en won daarna het seizoen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore