Ga naar de inhoud
Entertainment

Het gaat 'niet zo goed' met Linda de Mol: voorlopig niet meer op LINDA.-cover

Beeld © ANP

Linda de Mol (57) is voorlopig niet te zien op de covers van haar maandblad 'LINDA.' Jildou van der Bijl (50), creatief directeur bij 'LINDA.', vertelde vrijdagavond in 'Op1' dat haar zakenpartner zich voorlopig heeft teruggetrokken.

"Zij wist dat hij was vreemdgegaan, maar was er altijd vanuit gegaan dat dat met wederzijds goedvinden was geweest"

Jildou vertelde dat het sinds de onthullingen van grensoverschrijdend gedrag bij The voice of Holland, waar ook Linda's partner Jeroen Rietbergen bij betrokken is, 'niet zo goed' gaat met Linda. Zo wist ze volgens Jildoo tot anderhalve week geleden niets van het grensoverschrijdende gedrag van haar partner Jeroen Rietbergen achter de schermen bij The Voice. "Zij wist dat hij was vreemdgegaan, maar was er altijd vanuit gegaan dat dat met wederzijds goedvinden was geweest", zei Jildou.

'Linda
lees ook:
'Linda de Mol zei niets over gedrag Ali B tegen broer John'

Het betekent dat Linda, die sinds de oprichting van het magazine LINDA. in 2003 vrijwel elke cover sierde, daar voorlopig niet op te zien is. In 2018 maakte de naamgeefster van het magazine al eens plaats voor Michelle Obama, met wie toen een exclusief interview in het blad stond.

'Familie de Mol is toch niet zo hecht als we dachten'

08:35