Entertainment

Chris Brown aangeklaagd voor verkrachting, vrouw eist 20 miljoen

28 januari 2022 13:27 Aangepast: 28 januari 2022 13:55
Chris Brown Beeld © ANP

Een vrouw beschuldigt Chris Brown (32) ervan dat hij haar eind december 2020 heeft gedrogeerd en verkracht. Ze klaagt de zanger aan voor 20 miljoen dollar (18 miljoen euro), meldt 'TMZ'.

"Dat ze altijd deze bullshit proberen uit te halen wanneer ik met muziek of een project kom"

De vrouw beweert dat Chris haar bij hem thuis uitnodigde, waarna ze gedesoriënteerd raakte na een drankje dat hij voor haar had ingeschonken. Vervolgens nam de artiest haar mee naar zijn slaapkamer, waar hij haar zou hebben verkracht. Een dag later zou hij haar een bericht hebben gestuurd, waarin hij eiste dat ze een morning-afterpil zou nemen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vermeende mishandeling Chris Brown niet verder onderzocht

Vanwege de emotionele schade die de vrouw naar eigen zeggen heeft opgelopen, eist ze 20 miljoen dollar van Chris. De vrouw deed eind december 2020 geen aangifte omdat ze zich schaamde.

Chris lijkt te reageren op de aanklacht via zijn Instagram Stories. Hij zegt te hopen dat mensen 'het patroon' zien. "Dat ze altijd deze bullshit proberen uit te halen wanneer ik met muziek of een project kom."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rihanna vergeeft Chris Brown: 'We zijn zeer goede vrienden'

Het is niet de eerste keer dat Chris in verband wordt gebracht met een geweldsincident. In 2009 werd hij veroordeeld wegens het mishandelen van zangeres Rihanna, zijn toenmalige vriendin.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore