Ga naar de inhoud
Entertainment

Gordon vindt bij zijn honden wel onvoorwaardelijke liefde

Gordon met zijn twee honden Beeld © Instagram @totoandrocco_fromgordon

In de liefde loopt het bij Gordon (53) vaak mis, maar in zijn twee hondjes Toto en Rocco vindt hij wel onvoorwaardelijke liefde en loyaliteit. Als de zanger na een dag flaneren in Dubai huiswaarts gaat, is er eindelijk iemand die wel blij is om hem te zien. De Franse bulldogs staan te trappelen als Gordon de voordeur opendoet, zo blijkt uit zijn videoverslag.

"Dit is het allerleukste, mooiste, liefste wat er is"

Reizen per privévliegtuig en uitslapen in bed: Gordon behandelt zijn honden niet anders dan zijn vriendjes. Wat betreft gesnurk maakt het niet uit of er een man naast Gordon ligt of Toto en Rocco, want de grijze viervoeters kunnen er ook wat van (zie video). De zanger geniet in ieder geval van hun ochtendritueel, waarbij de hondjes gezellig naast hem komen liggen. 

"Dit is het allerleukste, mooiste, liefste wat er is", zegt Gordon lachend in de video. In het bijschrift vervolgt hij met: 'Laatste kwartiertje mogen ze altijd even bij de baas liggen en dan hup, eten en het strand op! De au pair had ze vlak ervoor gewassen. Heerlijk!'

Tekst gaat verder onder de video.

Gordon
Lees ook:
Gordon neemt tweede hond met korte snuit in bloedheet Dubai

Het jaar 2021 stond voor de zanger compleet in het teken van Toto. Het hondje reist gezellig met zijn baasje mee de wereld over in een comfortabel Gucci-tasje. Op de valreep van het jaar krijgt Toto een speelkameraadje: Rocco. Waar Toto is vernoemd naar het hondje uit The Wizard of Oz, de favoriete film van Gordon, zoekt hij het voor zijn tweede hondje in een heel andere hoek. Rocco is namelijk vernoemd naar de Italiaanse pornoster Rocco Sifreddi. 

Niet iedereen is zo blij met de huisdieren als Goor zelf. Nadat de zanger vorig jaar kritiek kreeg waar de honden geen brood van lusten, gaat hij rustig door met het delen van Toto's wel en wee. Toto bijt waar nodig van zich af, maar laat zijn kop niet hangen. Van zijn strandwandelingen tot zijn eerste verjaardag: alle hoogtepunten van de influencerhond, en nu ook van zijn broertje, zijn op Instagram te bekijken.

Gordon heeft lak aan kritiek op puppy Toto

00:47
Gordon
Lees ook:
Gordon blijft hopen op de liefde: 'Het wordt vanzelf weer licht'