Ga naar de inhoud
Entertainment

Hormonen maken zwangere Bibi Breijman het leven zuur

Bibi Breijman Beeld © Instagram @bibibreijman

Hormonaal is helaas het nieuwe normaal voor Bibi Breijman (30). Sinds de voormalig 'Oh Oh Cherso'-ster in verwachting is van haar tweede kindje is ze 'extra gevoelig', schrijft ze in haar column voor het tijdschrift 'Flair'.

"Zodra ik de bevestigingsmail in mijn inbox zag verschijnen, vroeg ik me af wie mijn lichaam had overgenomen"

Het zijn geen opmerkingen van haar vriend of een zielige film die voor tranen zorgen bij Bibi, maar alle spam die in haar inbox belandt en reclames die op 'alle mogelijke manieren' haar brein bereiken. Zo bestelde ze onlangs in een opwelling een luxe boxspring-hondenbed van zo’n 300 euro. 'Alsof ik in een soort trance belandde bij het zien van de lobbes in de catalogus op de website, stroomde mijn hart vol medelijden', schrijft de voormalig realityster. 'Zodra ik de bevestigingsmail in mijn inbox zag verschijnen, vroeg ik me af wie mijn lichaam had overgenomen. Wat was er in godsnaam met me gebeurd?'

Bibi
Lees ook:
Bibi Breijman voelt zich weer 'een stuk beter' na extreme misselijkheid

Vijf dagen later komt het pakketje binnen en wordt ze streng toegesproken door haar vriend Waylon. Hoewel Bibi het nog probeert te verbergen onder het mom van 'iets voor werk', trapt de zanger daar niet in. 'Als laatste redmiddel gaf ik mijn zwangerschap de schuld, want daar kan W niks tegenin brengen. Het is de perfecte joker en dat weten we allebei', aldus Bibi.

Sinds die middag ligt hun hond helemaal tevreden in zijn nieuwe bedje. Tenminste, dat is wat Bibi gehoopt had. Maar bij elk geluid begint hij te blaffen en te grommen, waardoor het onmogelijk is om een Netflix-serie te kijken. Wat hij dan wil? Naar buiten, aldus Bibi. 'Zo staat er nu in onze gestylede, gezellige woonkamer een reusachtig hondenbed, zonder hond erop! Het was beter geweest als ik een nieuwe hond had gekocht.'

Dochter
Lees ook:
Dochter Bibi Breijman heeft 12 opa's en oma's: 'Vraagt om uitleg'

Gelukkig kan de aanstaande moeder van twee weer een beetje lachen. Dat was een paar weken geleden nog wel anders. Toen kon Bibi niets anders dan in een donkere kamer liggen vanwege extreme zwangerschapsmisselijkheid, zo vertelde Waylon toen aan RTL Boulevard.

De influencer maakte in oktober bekend weer in verwachting te zijn. Waylon en zij hebben samen al een dochtertje. Uit een eerdere relatie heeft de zanger ook een zoon.

Waylon: 'Bibi ligt in een donkere kamer, ze kan helemaal niks'

02:13