Ga naar de inhoud
Entertainment

Kim Kardashian en Pete dineren met Amazon-baas Jeff Bezos

Kim Kardashian (41) en Pete Davidson (28) werden dinsdagavond gespot bij het huis van Amazon-baas en miljardair Jeff Bezos (58) in Los Angeles. Het stel verbleef een aantal uur bij Jeff, om vervolgens in Kims auto naar Pete's hotel in Beverly Hills te vertrekken. Jeffs vriendin Lauren Sanchez zou niet bij het etentje aanwezig zijn geweest. Dit meldt 'TMZ'.

De relatie tussen Kim en Pete zou steeds serieuze vormen aannemen, omdat ze beide bereid zijn heen en weer te reizen tussen de Amerikaanse west-en oostkust. Kim woont in Californië met haar kinderen, waar ook de rest van haar familie leeft, terwijl Pete uit Staten Island, New York komt en in New York ook zijn werkzaamheden heeft voor onder andere het programma Saturday Night Live.

Kim
lees ook:
Kim Kardashian hekelt leugen Ye: 'Er was geen tweede sekstape'

Eerder deze week werd Kim al gezien met Hillary Clinton en haar dochter Chelsea toen ze een koffietje dronken bij een zaakje in Los Angeles. Naar verluidt kwamen de dames samen om hun werk te bespreken voor de Apple TV+-serie Gutsy Women, die gemaakt wordt door Hillary.

Paris
lees ook:
Paris Hilton over Kim Kardashian en Pete Davidson: 'Heel schattig samen'

'Kanye West kon de kus van Pete Davidson en Kim Kardashian niet waarderen'

02:46