Ga naar de inhoud
Entertainment

Leco van Zadelhoff staat stil bij verjaardag dochter: 'Ongelofelijk trots op je'

Leco van Zadelhoff Beeld © ANP

Feest in huize Van Zadelhoff: de dochter van Leco (53), Robbie, mag vandaag zestien kaarsjes uitblazen. Op Instagram viert de stylist dit heugelijke moment en deelt een aantal aandoenlijke foto's van de tiener.

"Dat je verder mag groeien in alles wat je graag wil zijn en wil worden"

Op de kiekjes zien we verschillende fases van het leven van zijn dochter. 'Leuk lief kind, lieve Robbie, vandaag mag je 16 worden! Gefeliciteerd. Als de dag van gisteren heb ik je in mijn hand, aan mijn hand, op mijn arm, op schoot, dat hele mooie kleine wezentje. Opeens ben je 16!' begint de troste vader te schrijven.

Hij vervolgt: 'Een zelfbewust, knap, intelligent, mooi mens, met het hart op de goede plek! Wij zijn ongelofelijk trots op je en dat je verder mag groeien in alles wat je graag wil zijn en wil worden. Wij staan altijd aan de zijlijn!!'

Leco
lees ook:
Leco van Zadelhoff deelt dé tip voor het aanbrengen van blush

Meerdere bekende vrienden van de stylist laten felicitaties achter onder de foto. 'Ahh van harte met jouw mooie meisje! Bless her!' schrijft zangeres Shirma Rouse. 'Sweet sixteen, gefeliciteerd’, reageert Bridget Maasland. Ook Estelle Cruijff feliciteert de tiener: 'Gefeliciteerd lieve Robbie!'

Leco
Lees ook:
Leco van Zadelhoff komt met biografie: 'Worden wie je bent'

Grote kans dat de haren van Robbie er altijd piekfijn uitzien. In de video hieronder geeft Leco dé beste tips voor een perfecte haarcoupe. 

Met déze haartips van Leco kom je de harde lockdown door

03:29