Ga naar de inhoud
Entertainment

Oud K3'tje Klaasje Meijer wil nog geen kinderen: 'Genoeg gezien afgelopen jaren'

Beeld © ANP

Klaasje Meijer (26) leefde een aantal jaar de droom van menig kind. Ze was namelijk lid van de al jarenlang onverminderd populaire meidengroep K3. Toch besloot Klaasje uit de groep te stappen. En hoe gaat het nu met haar? Dat vertelt ze aan 'HLN'.

"Tot die tijd doen we het lekker rustig aan"

"Ik heb het gevoel dat ik nu op zoek mag gaan naar de volwassen vrouw die ik ook ben", zegt Klaasje na haar vertrek bij K3. Ze woont nu al een tijdje samen met haar vriend Max in Rotterdam. Toch moet ze nog niet aan 'een volgende stap', in de vorm van kinderen, denken. "Ik heb zoveel kinderen gezien de afgelopen zes jaar. Maar als we gaan trouwen, dan mogen mensen dat wel weten. Tot die tijd doen we het lekker rustig aan."

Twijfelt Klaasje of ze er wel juist aan heeft gedaan om uit K3 te stappen? "Ik denk dat je dat altijd wel denkt met dit soort grote keuzes. Is het de juiste beslissing, of niet? Afscheid nemen is altijd een klein stukje pijn, omdat je iets los moet laten. Maar het geeft ook weer heel veel nieuwe mogelijkheden. Ik denk dat het voor zowel mezelf als K3 een nieuwe start is."

Klaasje
lees ook:
Klaasje Meijer is de winnaar van The Big Balance

En gaat Klaasje ooit nog voor een solocarrière? "Zang heeft op dit moment niet mijn prioriteit, maar ik moet wel eerlijk bekennen dat ik af en toe wel achter mijn piano zit en een beetje thuis aan het zingen ben." 

Tijdens haar K3-tijd was Klaasje uiteraard altijd op pad met Hanne en Marthe, maar toch voelde ze zich wel eens eenzaam in de groep. In de video hieronder vertelt ze daarover.

Klaasje
lees ook:
Klaasje tevreden met opvolgster: 'Blij dat jij K3 volledig maakt'

K3-tijd was soms eenzaam voor Klaasje: 'Wat doe ik hier?'

02:21