Entertainment

Jan Dulles niet tevreden met versoepeling cultuursector: 'Dode mus'

26 januari 2022 08:19 Aangepast: 26 januari 2022 09:09
Jan Dulles Beeld © ANP

Hoewel er gisteren 'goed nieuws' was voor de cultuur- en horecasector tijdens de persconferentie, is 3JS-frontman Jan Dulles (47) allesbehalve blij met de nieuwe maatregelen. De cultuursector mag 'open' tot 22.00 uur, maar wel met een aantal voorwaarden.

"Onze theatertour gaat niet beginnen"

Zo mag ongeveer eenderde van de maximale capaciteit in een zaal aanwezig zijn. Mark Rutte zei tijdens de persconferentie dat 'Nederland de cultuursector heeft gemist'. Dat valt verkeerd bij Jan. 

'Aan de mensen die ons willen feliciteren met het heropenen van de theaters: doe geen moeite. Theaters voor eenderde open is voor ons niet te doen. Onze theatertour gaat niet beginnen.'

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Grote opluchting voor gezin Jan Dulles na controle in ziekenhuis met baby Lina

Ook Jans Volendamse collega's Nick en Simon voelen zich 'niet serieus genomen' door minister-president Mark Rutte. 'Wel serieus genómen. Want door de 1/3-regel worden we gedwongen nog langer te wachten. Voor vele producties is de 1/3-regel namelijk niet werkzaam. Onze NSG-tour gaat dus niet van start op 2 februari', schrijft Simon op Instagram.

Onlangs was er gelukkig wel een lichtpuntje in het leven van Jan en zijn vrouw, toen hun dochtertje Lina werd geboren. Onze Aran Bade ging op babybezoek bij het stel. In de video hieronder vertellen zij over hun grote trots.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Jan Dulles herdenkt overleden dochtertje: 'We missen je elk uur van de dag'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore