Ga naar de inhoud
Entertainment

Kim Kardashian hekelt leugen Ye: 'Er was geen tweede sekstape'

Beeld © ANP

Het lijkt er allemaal niet gezelliger op te worden tussen Kim Kardashian (41) en Kanye West (44), die tegenwoordig door het leven wil gaan als Ye. Hij claimt dat hij ervoor verantwoordelijk is dat er geen tweede sekstape van zijn ex-vrouw Kim Kardashian (40) en haar voormalige vriend Ray J naar buiten is gekomen. Kim ontkent dat ten stelligste, laat ze weten aan 'Page Six'.

"Na twintig jaar wil Kim graag verdergaan met haar leven"

Volgens de rapper was die video er namelijk wel maar heeft hij er voor gezorgd dat die nooit online is verschenen, doordat hij de laptop waarop het filmpje stond persoonlijk bij Ray J is gaan halen. Dit vertelde hij in een interview met Hollywood Unlocked.

Aan Page Six laat een woordvoerder van Kim weten dat Kanye inderdaad die laptop is gaan halen, maar dat er geen 'tweede pornofilm' op stond. "Er stonden alleen beelden op van een vliegtuigreis naar Mexico, een etentje en een avond in een club", staat er in het statement.

Kanye
lees ook:
Kanye West 'hield tweede sekstape Kim Kardashian tegen'

Kim wil er niet aan dat er een tweede sekstape van haar bestaat. "Na twintig jaar wil Kim graag verdergaan met haar leven en focussen op de positieve dingen, zoals haar moederschap, ondernemerschap en de advocatuur."

Momenteel liggen Kim en Ye behoorlijk met elkaar in de clinch. Zij wil hem niet meer in haar huis laten, waar hun vier kinderen wonen. Op zijn beurt is Ye weer niet blij met Kims nieuwe vriend, Pete Davidson, terwijl hij het zelf erg gezellig heeft met Julia Fox.

Kim
lees ook:
Kim Kardashian laat ex Ye West niet meer binnen

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore