Ga naar de inhoud
Entertainment

John Legend maakt genderneutrale beautylijn

John Legend (43) heeft een nieuwe klus te pakken. De zanger gaat in samenwerking met het bedrijf A-Frame Brands een eigen beautylijn opzetten, die niet alleen genderneutraal zal zijn maar zich vooral richt op mensen met een donkere huid die meer melanine bevat. Dit liet John weten in een gesprek met 'Forbes'.

"Ik vind het mooi dat ze een heel divers team hebben"

A-Frame Brands werd in 2019 opgericht en heeft onder meer de zonnebrandlijn van tennisster Naomi Osaka uitgebracht en een babyverzorgingslijn gemaakt in samenwerking met actrice Gabrielle Union en haar echtgenoot, voormalig basketballer Dwayne Wade. Volgens John is het bedrijf voor hem dan ook de ideale partner: "Ik vind het mooi dat ze een heel divers team hebben en de wereld oprecht een beetje mooier willen maken door te luisteren naar mensen en iets te creëren waar behoefte aan is. Ze zetten zich extra hard in voor mensen van kleur en de producten die deze doelgroep nodig heeft."

John
lees ook:
John Legend laat tattoo zetten van tekening 5-jarige dochter

John heeft naast zijn muzikale werkzaamheden al eerder een uitstapje gemaakt naar commerciële samenwerkingen. Zo investeerde hij in het bedrijf Bevel, een scheer- en verzorgingslijn voor zwarte mannen, en sloot hij onlangs een pact met Raymond Vineyards voor de exclusieve collectie van het merk.