Entertainment

Cardi B dankbaar voor fans na uitspraak van rechter

26 januari 2022 02:22 Aangepast: 26 januari 2022 07:10

Nadat Cardi B (29) een schadevergoeding van ruim 1 miljoen euro kreeg toegekend door een rechter, die meende dat roddelblogger Tasha K zich schuldig had gemaakt aan smaad en laster, liet de rapper weten 'enorm blij te zijn met deze overwinning'. Ook bedankte ze haar juridische team en fans die altijd in haar zijn blijven geloven. Dit meldt 'People'.

"Tijdens dit proces hebben jullie allemaal kunnen horen over de meest donkere periode uit mijn leven"

"Na bijna vier jaar lang te zijn beschadigd door smaad en laster tegen mij was dit de overwinning die me veel goed doet. Tijdens dit proces hebben jullie allemaal kunnen horen over de meest donkere periode uit mijn leven. Dat moment werd extra besmeurd door walgelijke leugens die keer op keer maar online werden gedeeld. Ik dacht echt dat ik nooit gerechtigheid zou krijgen en voelde me hopeloos en kwetsbaar", aldus Cardi.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Roddelblogger moet Cardi B 1 miljoen betalen

Ze vervolgt: "Ik heb mijn platform dat me beroemd heeft gemaakt nooit als iets vanzelfsprekends beschouwd en daardoor heb ik de afgelopen jaren hard gevochten om gerechtigheid te krijgen. En niet alleen voor mij, want de schade die mij is toegebracht wordt anderen ook dagelijks toegebracht. Het enige verschil tussen mij en een middelbare scholier die lijdt onder cyberpesten en gepest wordt door klasgenootjes, is dat ik het geld heb om de beste mensen in te schakelen. Samen moeten we nu zeggen: het is genoeg geweest."

In de rechtbank vertelde Cardi dat ze last had van angstaanvallen, depressieve gevoelens en zelfs overwogen heeft haar leven te beëindigen. Tasha beweerde in 2018 en 2019 dat Cardi een voormalige prostituee was en diverse soa's had opgelopen. Ook suggereerde ze dat Cardi's dochter mogelijk hersenafwijkingen had vanwege drugsgebruik van de muzikante tijdens de zwangerschap. Ook stelde Tasha dat Cardi haar echtgenoot had bedrogen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore