Ga naar de inhoud
Entertainment

Kanye West 'hield tweede sekstape Kim Kardashian tegen'

Beeld © ANP

Kanye West (44), tegenwoordig beter bekend als Ye, claimt dat hij ervoor verantwoordelijk is dat er geen tweede sekstape van zijn ex-vrouw Kim Kardashian (40) en haar voormalige vriend Ray J naar buiten is gekomen. Volgens de rapper was die video er namelijk wel maar heeft hij er voor gezorgd dat die nooit online is verschenen, doordat hij de laptop waarop het filmpje stond persoonlijk bij Ray J is gaan halen. Dit vertelde hij in een interview met 'Hollywood Unlocked'.

"Ik ben naar die vent toe gegaan"

"Ik ben naar die vent toe gegaan, kreeg de laptop van hem op het vliegveld en ben direct weer naar huis gevlogen. De laptop was de volgende ochtend in het bezit van Kim en ze moest huilen toen ze het filmpje zag. Weet je waarom? Omdat ze zich toen realiseerde hoe vaak ze door mannen is gebruikt, dat die mannen niet van haar hielden en ze haar slechts als een voorwerp zagen," aldus Ye.

Ye
lees ook:
Ye laat zich niet langer weghouden bij zijn kinderen

Volgens een woordvoerder van Kim is er nooit een tweede tape geweest. "Het klopt dat de laptop bij haar bezorgd is, en die vervolgens compleet is doorzocht, inclusief harde schijf. Wat erop stond waren filmpjes waarin Ray J en Kim samen in een vliegtuig en een restaurant zaten maar waarbij verder geen seksuele handelingen werden gepleegd. Het is inmiddels bijna 20 jaar geleden dat die sekstape uitkwam en Kim is al lang verder gegaan met haar leven als moeder, ondernemer en activist. Ze heeft dan ook geen enkele behoefte meer om terug te kijken op die periode in haar leven."