Entertainment

You-acteur raakt gewond nadat hij hond redt van coyotes

25 januari 2022 19:52 Aangepast: 25 januari 2022 19:55
Beeld © Getty Images

Travis van Winkle (39), die Cary speelt in het derde seizoen van de serie 'You', heeft een bewogen weekend achter de rug. De acteur vertelt in een video op zijn Instagram dat zijn hondje Karen zondagmiddag werd aangevallen door een coyote in een park in Los Angeles, maar dat hij haar gelukkig heeft weten te redden. Helaas kwam hij er zelf niet zonder kleerscheuren vanaf.

"Ik ben blij dat mijn kleine schatje het goed maakt"

Travis vertelt in de video dat hij rustig aan het wandelen was met zijn hond, die voor hem uit aan het rennen was. Terwijl zijn hond over een heuvel liep, verschenen er ineens twee coyotes uit het niets, iets wat hij ook weet vast te leggen met zijn camera. De coyotes gingen meteen op de hond af, waarop hij direct naar zijn hond ging om deze te redden.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

You-acteur lijkt verdacht veel op déze bekende voetbaltrainer

Gelukkig wist hij de hond op tijd uit de klauwen van de coyotes te redden, al is zijn reddingspoging niet zonder gevolgen: in een video laat hij zien dat hij er een flinke wond op zijn been aan heeft overgehouden, toen hij van de heuvel viel. 'Ik ben blij dat mijn kleine schatje het goed maakt. Gelukkig is het goed gekomen. Bah, enge dingen', zo schrijft hij bij de video’s.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nóg drie vrouwen beschuldigen You-acteur van seksueel wangedrag

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore