Ga naar de inhoud
Entertainment

Snollebollekes genoodzaakt concerten in GelreDome te cancelen

Rob Kemps Beeld © ANP

Duizenden mensen kijken er al weken, zo niet maanden naar uit: de concerten van feestband Snollebollekes in Arnhem. Helaas maakt het management van artiest Rob Kemps (36) vandaag bekend dat de shows dit jaar niet doorgaan en worden verplaatst naar maart 2023. Klein lichtpuntje: er worden twee concerten aan de reeks toegevoegd.

"Dit vergt maanden intensieve voorbereiding"

De uitverkochte concertreeks in het GelreDome is vanwege de aanhoudende onzekerheid rondom corona en het organiseren van grote evenementen uitgesteld.

'Met pijn in mijn hart moet ik mededelen dat Snollebollekes Live in Concert wordt verplaatst naar maart 2023. Ondanks de huidige versoepelingen is er op dit moment nog te veel onzekerheid en onduidelijk om een binnenevenement van dit formaat neer te zetten in maart 2022: dit vergt maanden intensieve voorbereiding', schrijft de zanger op Facebook. 

Rob
lees ook:
Rob Kemps over presentatiedebuut: 'Had gezonde spanning'

'Maar dan! Er is ook goed nieuws: in 2023 komen we dubbeldik terug, naast de twee uitverkochte shows zijn er twee extra shows toegevoegd', vervolgt hij. Die concerten zijn op 25 en 26 maart. Op 26 maart gaat het om een familieshow in de middag, waarbij iedereen vanaf 6 jaar welkom is.

Rob
Lees ook:
Rob Kemps uitgeroepen tot beste talent

De groep, bekend van nummers als 'Vrouwkes', 'Alaafrojack' en 'Links Rechts', stond in oktober al vier keer in een uitverkocht GelreDome. In 2019 vulde Snollebollekes het Arnhemse stadion ook al twee keer volledig.