Ga naar de inhoud
Entertainment

Romee Strijd 'ten huwelijk gevraagd' door Laurens: 'I said yes'

Laurens van Leeuwen en Romee Strijd Beeld © Getty Images

Romee Strijd (26) kan haar geluk niet op: haar grote liefde Laurens van Leeuwen heeft een officieel huwelijksaanzoek gedaan. Dat heugelijke nieuws maakt ze dinsdagavond bekend op haar social media.

"I said yes!"

Op Instagram plaatst het model meerdere kiekjes van het aanzoek. 'I said yes!' schrijft ze dolgelukkig. Op een foto zien we Laurens op zijn knieën met een ring in de zijn handen. 

In 2018 zijn de twee 'om praktische redenen' al getrouwd, maar voor Romee was het nog altijd wachten op een groots huwelijksaanzoek. Het duo, dat voor de pandemie samen de wereld over reisde voor het modellenwerk van Romee, trouwde omdat een officiële status 'gewoon fijn is' voor hun samenwerking. Dat vertelden ze destijds in een vlog. 

Romee
lees ook:
Romee Strijd vindt moederschap soms knap lastig

De twee worden overladen met liefdevolle berichtjes. 'Te gek!! Gefeliciteerd', schrijft Nicolette van Dam. 'Omg!! Gefeliciteerd lieverds!’ reageert Monica Geuze met hartjes erachter. Robbert Rodenburg schrijft enthousiast: 'Jaaa! Zo te gek!'

Romee
lees ook:
Romee Strijd over modellenwerk: 'Werd niet meer ongesteld'

Romee en Laurens zijn inmiddels al een jaar gelukkig met hun kleine wondertje Mint. En nu de Victoria's Secret-ster even niet in de vleugels, gebruikt ze YouTube als haar catwalk en daar vertelt ze dat het moederschap behoorlijk wat engelengeduld vergt. Je ziet het in de video hieronder.

Romee Strijd vindt moederschap soms knap lastig

01:38