Entertainment

Achmed Akkabi verrast snelle fans met eerste aflevering Mocro Maffia

25 januari 2022 15:31 Aangepast: 25 januari 2022 15:48
Achmed Akkabi in 'Mocro Maffia' Beeld © Videoland/RTL

De spanning onder de 'Mocro Maffia'-fans loopt hoog op. Het is nog maar drie dagen tot het bloedstollende vierde seizoen losbarst. Heel wat fans kunnen écht niet wachten - en sommigen hoeven dat ook niet. Bedenker en hoofdrolspeler Achmed Akkabi (38) trakteert enkele gelukkigen namelijk op de eerste aflevering.

''Gun me alsjeblieft de code''

Fans moeten daar wel wat voor doen. Achmed en een aantal andere castleden plaatsen op hun Instagram om de zoveel tijd een speciale code die eenmalig toegang geeft tot de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. Dit is een actie vanuit Videoland. Het duurde dus niet lang voor er onder liefhebbers een strijd losbarstte om deze code te bemachtigen. Achmed maakte er een heus spelletje van en verstopte de codes voor zijn volgers, bijvoorbeeld in zijn Twitter-header. De persoon die de nieuwe code als eerste vond, kon dan genieten van de eerste aflevering. Achmed is de beroerdste niet en deelde zo nu en dan ook een hint, of twee codes tegelijk.

Miniatuurvoorbeeld
Kijk ook:

Mocro Maffia-acteurs lichten tipje van sluier over nieuw seizoen

Twitter Achmed Akkabi Twitter Achmed Akkabi

De winnaars zijn overigens razend enthousiast over de eerste aflevering. 'Dit was echt het wachten waard', schrijft iemand. 'Ik kan niet wachten op de rest van het seizoen', laat een ander weten. Een derde fan jubelt: 'Zo een vette aflevering.'

Miniatuurvoorbeeld
Kijk ook:

Mocro Maffia-acteur gunt Kinderen van Ruinerwold de Televizier-Ring

Kleine verrassing voor teleurgestelde fans: met de code LT753MW03QGJ kunnen twintig gelukkigen namelijk ook de eerste aflevering bekijken. Moet je dus wel een van de eerste twintig zijn. Ga snel in jouw browser naar 's04e01.download' en typ de unieke code in.

Ben je toch niet de snelste geweest, dan niet getreurd: RTL Boulevard heeft alvast de eerste minuut van de nieuwe reeks. Bekijk 'm hieronder. Vanaf aankomende vrijdag 28 januari is het vierde seizoen van Mocro Maffia wekelijks te zien bij Videoland.

Miniatuurvoorbeeld
Kijk ook:

Mocro Maffia-acteur niet verzekerd van rol: 'Altijd verrassing'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore