Ga naar de inhoud
Entertainment

Zien we Denzel Slager binnenkort in Goede Tijden, Slechte Tijden?

Denzel Slager Beeld © ANP

Denzel Slager (28) is niet alleen 'de vriend van', hij timmert zelf ook lekker aan de weg. Zo stond de baby daddy van Famke Louise (23) onlangs op de cover van 'Men’s Health' én zien we hem binnenkort misschien ook in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'.

"Ik moet wel in de voetsporen treden van Denzel Washington"

In Videoland-realityserie Famke & Denzel: Een Nieuw Begin laat de voormalig voetballer weten binnenkort naar Meerdijk af te reizen voor een casting. "Het is een soort romantische, foute scène denk ik. Waarin ik val op een veel oudere vrouw", vertelt hij over het stukje script dat hij moet voorbereiden.

Famke
Lees ook:
Famke Louise en Denzel Slager ouders geworden van eerste kindje

Als het aan Denzel ligt blijft het niet bij één rol in GTST. "Je moet wel hè, je voelt toch een bepaalde druk als je Denzel heet", lacht hij. "Ik moet wel in de voetsporen treden van Denzel Washington. Ik heb wel ambities als acteur, ja." Goede Tijden, Slechte Tijden laat aan RTL Boulevard weten dat het gaat om een algemene screentest, geen rol.

In de aflevering is ook te zien hoe hun zoontje geboren wordt. Na een voorspoedige zwangerschap zag hun kindje Nówie Storm Slager het levenslicht op 9 januari.

Famke Louise neemt kijkers mee bij bevalling

00:59
Famke
Lees ook:
Famke en Denzel verhuizen opnieuw: 'Ik voel me gewoon niet veilig'

Famke & Denzel: Een Nieuw Begin kijk je bij Videoland.