Ga naar de inhoud
Entertainment

Anouk Hoogendijk slaat terug naar mannen die vinden dat ze niks van voetbal weet

Anouk Hoogendijk Beeld © ANP

Anouk Hoogendijk slaat op haar Instagram-account terug naar (voornamelijk) mannen die vonden dat ze zich niet bezig moest houden met het voorspellen van voetbaluitslagen. Daarbij deelt ze ook een aantal zeer onvriendelijke berichten die ze heeft binnengekregen, van (vaak) mannen.

"Kennen jullie dat verhaal?"

Anouk had namelijk de eer om op voetbalplatform 433NL de uitslagen van de voetbalwedstrijden van afgelopen weekend te voorspellen. Volgens sommige mensen was dat vooraf niet aan haar besteed. Zo schreef iemand: 'Het zou me niets verbazen als dit wijf alles fout zou hebben. Gaat waarschijnlijk ook gebeuren'. Een ander: 'Je hebt dus geen verstand van voetbal zo te zien.' Nog iemand: 'Vrouwen horen in de keuken.' En dat zijn nog drie van de aardigste reacties.

Anouk
lees ook:
Anouk Hoogendijk kreeg een miskraam: 'Tweede keer dat het misging'

Al met al blijkt dat Anouk, oud-international van het Nederlands elftal, veel voorspellingen juist heeft. Daar geniet ze terecht van. 'Kennen jullie dat verhaal van Anouk die de uitslagen van deze week mocht voorspellen op 433NL en veel respectloze opmerkingen kreeg?' schrijft Anouk nu. 'Die Anouk staat nu toch gewoon even bovenaan in het klassement. Dan ga ik nu weer lekker de keuken in hoor, doei.'

Anouk
lees ook:
Anouk Hoogendijk deelt zoet moment tussen zoontje en vriend