Entertainment

Acteur Garrett Hedlund gearresteerd voor openbare dronkenschap

23 januari 2022 23:09 Aangepast: 24 januari 2022 07:13

Garrett Hedlund is zaterdag gearresteerd vanwege openbare dronkenschap na een avondje stappen in Franklin County in Tennessee. Amerikaanse media melden dat de acteur, die eerder al een voorwaardelijke straf kreeg vanwege rijden onder invloed, na het betalen van een borgsom weer is vrijgelaten. In maart moet hij zich melden voor de rechter.

Enkele dagen geleden werd bekend dat de 37-jarige Garrett wordt aangeklaagd wegens nalatigheid na een auto-ongeluk in januari 2020. Hij zou een frontale botsing hebben veroorzaakt terwijl hij dronken achter het stuur zat. Garrett had een alcoholpromillage van twee keer de maximale toegestane hoeveelheid. Ook zou hij door rood hebben gereden. De familie van de vrouw en de drie kinderen die in de andere auto zaten, beweert dat de acteur vervolgens probeerde te vluchten zonder een ambulance te bellen.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Makers American Horror Story komen met spin-off

Onlangs werd bekend dat Garrett en American Horror Story-actrice Emma Roberts niet langer een stel zijn. De twee waren sinds maart 2019 samen en hebben een zoontje, Rhodes. Het jongetje vierde drie weken geleden zijn eerste verjaardag.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Macaulay Culkin te zien in nieuwe American Horror Story

ANP/RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore