Ga naar de inhoud
Entertainment

Ilse DeLange verblijdt Duitse kijkers met debuut: 'Hou van deze vrouw'

Ilse Delange Beeld © Rolf Vennenbernd/dpa Photo/ANP

Ilse DeLange (44) maakte gisteravond haar debuut als jurylid van de Duitse versie van de talentenjacht 'Idols': 'Deutschland Sucht Den Superstar'. Op Twitter laten de kijkers weten groot fan te zijn van de Hollandse Ilse.

''Ilse DeLange is het kijken waard''

'Ik kan niet stoppen met glimlachen sinds ik Ilse DeLange vanavond weer op tv zag', schrijft iemand. 'Je kan me niet gelukkiger maken nu je deel uitmaakt van de nieuwe jury. Je bent een verrijking voor DSDS', voegt ze toe. Iemand anders schrijft weer: 'Ilse DeLange is het kijken waard. ik hou van deze vrouw.' Ook schrijft iemand: 'Ik ben verliefd op Ilse DeLange. Zo'n mooie, lieve, geweldige jonge vrouw!' en 'Ik kijk dit gewoon vanwege Ilse DeLange. Werkelijk. En ik ben dol op haar.'

Cornald
Kijk ook:
Cornald Maas reageert op uitspraken Ilse DeLange

Ook trok het Duitse programma een aantal Nederlandse kijkers. Zij uitten ook hun trots naar de zangeres op Twitter. 'Ik ben zo trots op hoe je zo jezelf bent en vol enthousiasme in dit avontuur bent gestapt', schrijft iemand. 'Ik zie gewoon dat je zo geniet van alle mooie kansen die je krijgt. Ik gun je al het moois toe', voegt ze toe.  'Zo leuk om Ilse eindelijk een keer te zien op de Duitse tv. En wat was ze aan het genieten en straalde weer zoals wij haar kennen. Mooi!' schrijft een ander weer. Ook schrijft iemand: 'Zo gaaf om Ilse in Duitsland te zien. Ik geniet hier van.'

Ilse
Lees ook:
Ilse DeLange over The Voice Senior: 'Altijd weer een feestje'

Op Instagram laat de zangeres zelf van zich horen en deelt dan ook een aantal fragmenten uit de eerste uitzending van de Duitse talentenjacht. 'Het is zover, aan het wachten komt een einde. Vandaag start het nieuwe seizoen van DSDS. Jullie kunnen je verheugen op veel talent, spanning, vrijheid en emoties', schrijft de zangeres in het Duits. 'Ik ben zo opgewonden en blij dat ik op deze nieuwe en spannende reis kan gaan', sluit ze haar bericht mee af.  

Ilse
Kijk ook:
Ilse DeLange klaar voor beruchte rode stoel The Voice Duitsland

Dit is niet de eerste Duitse klus die Ilse heeft gescoord. Voorheen heeft ze ook meegedaan aan Sing meinen Song en de Duitse versie van Let's Dance. Wij spraken vorig jaar met de superstar in wording over haar nieuwste klus als jurylid van Deutschland sucht den Superstar.

Ilse DeLange vertrekt wieder nach Deutschland: 'Goed gevoel over'

01:57