Entertainment

Eindelijk is 'ie daar: de trailer van Sweet Magnolias seizoen 2

22 januari 2022 15:24 Aangepast: 22 januari 2022 15:25
Beeld © Richard Ducree/Netflix

Hoewel het tweede seizoen van 'Sweet Magnolias' pas vanaf 4 februari op Netflix staat, kunnen we alvast genieten van een voorproefje. De trailer van het nieuwe seizoen staat namelijk sinds gister online en die kunnen we je natuurlijk niet onthouden.

In de trailer kunnen we zien wat het tweede seizoen in petto heeft voor Maddie, Dana Sue en Heather. Maddie lijkt dichter te groeien naar Cal, terwijl ze nog steeds tijd vindt om Bill op zijn plaats te zetten. Dana Sue daarentegen worstelt om een keuze te maken tussen Jeremy en Ronnie. Helen lijkt eindelijk in het reine te komen met haar gevoelens voor Erik. En tot slot lijken we ook een antwoord te krijgen over wie er de nacht van het auto-ongeluk in de auto zat. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sweet Magnolias-actrice dropt nu al hint over derde (!) seizoen

De Netflixserie is gebaseerd op de gelijknamige populaire boekenreeks van schrijfster Sherryl Woods. In totaal heeft ze maar liefst elf boeken geschreven in deze reeks, wat zou betekenen dat er nog aardig wat seizoenen aan zullen komen. De hoofdrollen worden gespeeld door JoAnna Garcia Swisher, Brooke Elliott, Heather Headley, Logan Allen, Anneliese Judge, Carson Rowland, Justin Bruening, Chris Klein en Jamie Lynn Spears.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Maddie' uit Sweet Magnolias onthult details over nieuwe seizoen

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore