Entertainment

Boer Olke opnieuw getrouwd: 'Ineens was die klik daar'

21 januari 2022 14:09
Beeld © KRO-NCRV

Liefdesnieuws vanuit Texas! Olke, die in 2016/2017 meedeed aan 'Boer zoekt Vrouw Internationaal' heeft opnieuw de liefde gevonden. In 2021 is hij zelfs al getrouwd met Jenny, valt te lezen op de site van het boerendatingprogramma.

"We kunnen fantastisch overweg met elkaars kinderen"

Olke laat weten heel blij te zijn met Jenny. "Ze is zo’n lieve, zorgzame en begripvolle vrouw." De twee leerden elkaar kennen in de kerk. Overigens kende Olke de vader van Jenny al. "Maar ik had haar nooit bekeken als iemand om een relatie mee te hebben. Steeds vaker maakten we een praatje en toen was ineens die klik daar. Bij haar kan ik helemaal mezelf zijn, we hebben nooit ruzie. En we kunnen fantastisch overweg met elkaars kinderen."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Boer Olke stiekem al maanden getrouwd

Olkes liefdesleven staat in ieder geval niet stil. Tijdens Boer zoekt Vrouw lukte het hem niet om de liefde te vinden, maar tijdens de reünie onthulde hij opeens dolgelukkig te zijn met Karen. Zij overleed helaas aan de gevolgen van borstkanker. Toen vond hij steun bij Hilda, met wie hij in 2019 trouwde. Het huwelijk hield helaas geen stand. Inmiddels heeft hij zijn geluk dus gevonden bij de Amerikaanse Jenny.

Een andere boer die we allemaal kennen, is boer Tom. Hij kreeg onlangs een tweede zoontje, dat helaas het RS-virus kreeg. Over de geboorte én het virus vertellen Tom en zijn vriendin in onderstaande video.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Boer Olke zegt 'I do' tegen zijn nieuwe vrouw Hilda

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore