Entertainment

Tout bekend Nederland zegt digitale vriendschap met Ali B op

21 januari 2022 12:56
Beeld © ANP

Meerdere televisiecollega's van Ali B (40) laten merken dat ze zijn vermeende gedrag niet goedkeuren. Prominente BN'ers als Chantal Janzen (42) en Beau van Erven Dorens (51) volgen Ali niet meer op Instagram, naar aanleiding van de beschuldigingen aan zijn adres in het onlineprogramma 'BOOS'.

Niet alleen Chantal en Beau volgen Ali inmiddels niet meer op Instagram. Ook Robbert Rodenburg, Juvat Westendorp, Bas Smit, Anna Nooshin, Nicolette van Dam en Nienke Plas horen bij de sterren die hun digitale vriendschap met Ali opgezegd hebben. Ook The Voice-coach Waylon behoort tot dat rijtje.

Ali is ook ontvolgd door het officiële Instagram-account van RTL.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Britt Dekker fileert Ali B: 'Ziek in zijn hoofd, misbaksel'

Peter van der Vorst, de zenderbaas van RTL 4, zei de BOOS-aflevering 'meer dan afschuwelijk' te vinden. "Onze eerste zorg en aandacht gaan uit naar de mensen die dit is overkomen. Wij hebben groot respect voor de moedige slachtoffers die met hun verhaal naar buiten zijn getreden."

In deze aflevering, gemaakt door Tim Hofman en zijn team, wordt Ali beschuldigd van verkrachting. Daarvan is ook aangifte tegen hem gedaan. Verder doen nog verscheidene oud-kandidates en medewerkers van The voice of Holland melding van seksueel grensoverschrijdend gedrag door Ali.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Radiozenders draaien Marco Borsato en Ali B niet meer

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore