Entertainment

Sergio Over De Grens met Marco Borsato uit programmering gehaald

20 januari 2022 23:20 Aangepast: 21 januari 2022 00:12
Sergio Over De Grens Beeld © VTM/Sergio Over De Grens

De Belgische tv-zender VTM schrapt de aflevering van het programma 'Sergio Over De Grens', waarin Marco Borsato (55) te gast is. Dat heeft de zender bevestigd aan persbureau Belga na berichtgeving van de site 'HLN'. De uitzending met de zanger zou aanstaande dinsdag te zien zijn. VTM schrapt de uitzending vanwege de beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag aan het adres van de zanger.

"Als familiezender vinden we het belangrijk om de sereniteit in dit complexe verhaal op te zoeken"

"We begrijpen dat de recente berichtgeving rond Marco Borsato heel wat ophef veroorzaakt", meldt VTM in een reactie. "Het is op dit moment aan het gerecht in Nederland om zich te buigen over de schuldvraag. Als familiezender vinden we het belangrijk om de sereniteit in dit complexe verhaal op te zoeken. Daarom kiezen we ervoor om de aflevering van Sergio Over De Grens waarin Marco Borsato te zien is volgende week niet uit te zenden. De aflevering zal op dinsdag 25 januari vervangen worden door de uitzending met Axel Daeseleire."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

John de Mol: 'Als verhalen kloppen, heb ik me vergist in Marco Borsato'

Marco Borsato zou tijdens zijn functie als coach bij The voice of Holland en The Voice Kids verscheidene kandidates en medewerkers hebben betast, zo bleek uit de uitzending van het programma BOOS dat donderdag op YouTube verscheen. Drie van hen waren voormalige deelneemsters van The Voice Kids.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dit zijn de aantijgingen in BOOS tegen Ali B, Marco Borsato en Jeroen Rietbergen

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore