Ga naar de inhoud
Entertainment

Chris maakt zijn laatste keuze in Prince Charming: 'Heel blij mee'

Beeld © RTL

Na een wekenlange 'strijd' voor het hart van Chris, zijn we aangekomen bij de finale van 'Prince Charming'. Alleen de 26-jarige Scott en 27-jarige Jakop maken nog kans om hun kans op liefde met Chris verder te ontdekken.

"Ik had nooit durven dromen dat ik hier iemand zou tegenkomen met wie ik zo'n innige connectie heb"

Let op: dit artikel bevat spoilers over aflevering 10 van Prince Charming.

In de tiende aflevering ontdekt Chris wie er écht het beste bij hem past. Om dat te doen neemt hij zowel Jakop als Scott mee op een langdurige date. En daarnaast moeten de mannen ook nog even kort videobellen met de familie en beste vrienden van Chris.

Met Scott gaat Chris vliegen in een luchtballon. Voordat de twee goed en wel zijn ingestapt, beginnen ze al te zoenen. Na de vlucht, lopen de twee een hotel binnen. "Dat is wel even een verrassing", aldus Scott. Wat volgt is een mooie kamer, met een gevuld bad. Uiteindelijk hebben de twee een romantische avond en slapen ze zelfs naast elkaar.

Marcel
lees ook:
Marcel uit Prince Charming onthult: 'Ik heb een relatie'

Jakop treft die ochtend daarna een leeg bed aan, wat erop duidt dat Scott niet 'thuis' heeft geslapen. Dat zet hem uiteraard aan het denken. "Hoe intiem zijn ze geweest en wat betekent dat dan?" Gelukkig mag ook Jakop op een 'ultieme date' met Chris. En ook voor deze date wordt er gebruik gemaakt van de wind. "We gaan namelijk zeilen", vertelt Chris hem. Op de boot vraagt 'de prins' nog letterlijk aan Jakop of hij klaar is voor de liefde.

De volgende ochtend worden Chris en Jakop in ieder geval in elkaars armen wakker. Hoewel Jakop daarvan kan genieten, bekruipen hem toch zenuwen: "Zometeen is het erop of eronder. Hij gaat kiezen tussen Scott of mij. Dat vind ik wel spannend."

Tekst gaat door onder de video.

Afvaller
lees ook:
Afvaller Prince Charming verzuurd: 'Hij maakt echt een fout!'

Is Jakop klaar voor echte liefde?

03:15

En dan is uiteindelijk het moment daar: Kiest Chris voor Jakop óf Scott? De heren staan op een prachtige locatie in hun beste pak, wanneer Chris aan komt lopen. De prins is onder de indruk van deze twee totaal verschillende mannen. Bij Scott voelt Chris zich 'totaal relaxed' en kan hij zichzelf zijn. "Je straalt veel positiviteit uit. Je bent niet alleen lief, maar ook heel knap."

Als Chris Jakop ziet staan, kijkt hij naar een man 'die stevig in zijn schoenen staat'. Met Jakop voelt hij een bijzondere connectie. "Het voelt gewoon goed tussen ons. We kunnen goede gesprekken voeren, maar ook keihard lachen samen." Toch heeft Chris een minpuntje: "Ik ervaar met regelmaat dat jij niet het achterste van je tong laat zien. Dat vind ik lastig, omdat ik in een relatie blind op iemand wil kunnen vertrouwen."

Dan vertelt Chris dat hij na 'lang overpeinzen' heeft besloten om afscheid te nemen van Scott, die daar zichtbaar van ontdaan is, net als Chris zelf. Na het afscheid noemt Scott de situatie 'kut'. Er zijn geen andere woorden voor. Je wordt gekwetst en dat is niet makkelijk."

Jimmy
lees ook:
Jimmy uit Prince Charming dropt bom in Il Palazzo

Wanneer Scott weg is, heeft Chris nog een aantal woorden voor Jakop. "Ik had nooit durven dromen dat ik hier iemand zou tegenkomen met wie ik zo'n innige connectie heb en zo hard kan lachen." Daarna vallen de twee elkaar in de armen en beginnen ze te zoenen. Jakop geeft aan 'fantastisch blij' te zijn. "Dat kan niet anders. Het is nog heel erg onwerkelijk. Ik heb heel veel zin om samen te ontdekken wat er voor ons in zit."

De laatste aflevering van Prince Charming, de beruchte reünie, zie je volgende week woensdag bij Videoland.