Ga naar de inhoud
Entertainment

Videoland kondigt nú al tweede seizoen Special Forces VIPS aan

Special Forces VIPS Beeld © Shotbysud

Deze week zien Videoland-abonnees de laatste aflevering van 'Special Forces VIPS: Wie Durft Wint', waarin tien BN'ers de controle volledig uit handen geven om mee te gaan op een keiharde training van de Special Forces in Slovenië. Na het succes van dit seizoen, ligt een tweede seizoen in het verschiet. Dat heeft Videoland zojuist aangekondigd.

"De laatste zware loodjes hebben we echt samen gedaan"

Wekelijks zat bijna de helft van alle Videoland-abonnees klaar om een nieuwe aflevering te kijken. Daarmee staat Special Forces VIPS: Wie Durft Wint in de top drie van best bekeken titels van het afgelopen jaar op Videoland, zo meldt de streamingdienst. 

Dit seizoen was de loodzware strijd te zien van Alkan Cöklü, Hannelore Zwitserlood, Gaby Blaaser, Dave Roelvink, Tim Haars, Roy Meyer, Giel Beelen, Jamie Trenité, Nouchka Fontijn en Imanuelle Grives.

Dave
Lees ook:
Dave Roelvink doet in Special Forces VIPS 'iets wat ik zwoer nooit te doen'

Alleen Nouchka (nummer vijf) en Tim (nummer vier) wisten uiteindelijk alle opdrachten te voltooien. "Dat ik samen met Tim de eindstreep heb behaald, dat was toch wel een heel mooi moment. De laatste zware loodjes hebben we echt samen gedaan", blikte de boksster terug in RTL Boulevard. Ook Tim had nooit verwacht het zo lang vol te houden. "Dat het dan lukt, dat is gewoon geweldig", aldus de acteur.

Welke BN'ers in de volgende reeks het loodzware avontuur aangaan is nog niet bekend. Wie ze in ieder geval niet voor het tweede seizoen hoeven te vragen is onze eigen Luuk Ikink:

Tim Haars verbaasd over behalen eindstreep Special Forces VIPS: 'Geweldig'

01:15
Giel:
Lees ook:
Giel: 'Veel van Special Forces opgestoken, niet alleen sigaretten'

Het eerste seizoen van Special Forces VIPS is nu te zien bij Videoland.