Ga naar de inhoud
Entertainment

Famke en Denzel verhuizen opnieuw: 'Ik voel me gewoon niet veilig'

Famke Louise en Denzel Slagter Beeld © RTL/Videoland

Famke Louise (23) en Denzel Slager (28) waren nog maar net verhuisd, maar hebben inmiddels alweer een nieuw stulpje weten te bemachtigen. De reden is helaas minder leuk: de twee worden namelijk al een tijd thuis lastiggevallen. Dat onthult het stel in de nieuwe aflevering van hun eigen realityserie 'Famke & Denzel: Een Nieuw Begin'.

"Ik ga met een gerust hart naar buiten als Famke alleen is"

In de vorige aflevering konden we zien dat Famke en Denzel naar een hotel vluchtten omdat ze thuis werden lastiggevallen. ''Mensen gooien vuurwerk, schoppen tegen de deur aan op een bepaalde manier'', zei Denzel daarover. Famke vulde aan: ''Ik voel me gewoon niet veilig en op een gegeven moment staat Denzel ook niet meer voor zichzelf in. Om ons beiden te beschermen hebben we ervoor gekozen om in een hotel te slapen."

In de aflevering van deze week zijn de tortelduifjes er even tussen uit voor een zakenafspraak in Dubai. Hier bespreken ze hun huidige woonsituatie en ze zijn het er al gauw roerend over eens: ze willen snel op zoek gaan naar een veilige thuishaven. ''We gaan het leuk maken, maar we gaan er niet blijven. (...) Dit geeft ons toch wel de push om écht een kavel te gaan zoeken om er op te laten bouwen. En dat is wat we echt moeten gaan doen.''

Famke
lees ook:
Famke en Denzel worden lastiggevallen en vluchten het huis uit

Famke baalt ervan dat deze nare situatie zich precies afspeelde in de periode dat ze op het punt stond te bevallen. ''Ik heb altijd het gevoel gehad dat op het moment dat er iets speciaals zit aan te komen in m’n leven, dat er altijd wel iets moet zijn dat het verpest.''

Ze vervolgt: ''Maar je wil wel gewoon je eerste baby krijgen in een huis waar jezelf helemaal tevreden mee bent.'' (Die baby is er inmiddels, al is dat in de aflevering nog niet te zien.)

Eerste
lees ook:
Eerste beelden van Famke Louises genderneutrale gender reveal

Lang hoeft het liefdeskoppel niet te treuren over de vervelende situatie: de twee hebben al een nieuwe woning gevonden. Daar zijn ze maar wat gelukkig mee. ''Het voelt heel veilig. Het voelt goed. Ik ga met een gerust hart naar buiten als Famke alleen is. We zijn heel blij’', vertelt Denzel.

Famke
lees ook:
Famke Louise en Denzel Slager ouders geworden van eerste kindje

Benieuwd hoe hun nieuwe stulpje eruit ziet? Bekijk het in de video hieronder. 

In dit droompaleisje gaan Famke en Denzel wonen

01:46

Famke & Denzel: Een Nieuw Begin is iedere dinsdag te zien bij Videoland.