Entertainment

Love Island zoekt deelnemers voor gloednieuw seizoen

18 januari 2022 17:25 Aangepast: 22 april 2022 15:38
Love Island Nederland Beeld © Videoland

De dagen zijn kort, het is grauw weer buiten en er is ook nog een semi-lockdown gaande: dat maakt het nou niet bepaald makkelijk om de liefde te vinden. Gelukkig denken de makers van 'Love Island' in oplossingen en daarom komen ze met een gloednieuw seizoen. En jawel, ze zijn dus ook op zoek naar kandidaten.

Ben jij óf ken jij iemand die op zoek is naar de liefde en het bovendien wel ziet zitten om in een luxe villa op een zonnig eiland te vertoeven? Dan is dit jouw kans. Opgeven voor het nieuwe seizoen kan via deze link. Het nieuwe seizoen zal vanaf deze zomer te zien zijn bij Videoland. 

Vorig seizoen verlieten Job en Esmée de villa niet alleen met elkaar, maar ook met het prijzengeld van 25.000 euro. Inmiddels wonen de twee tortelduifjes samen. En niet alleen zij, maar ook veel andere kandidaten zijn nog hoteldebotel verliefd op elkaar. Zo zijn Jim en Raina momenteel op zoek naar een huisje en maakten Donny en Rowena hun relatie officieel ná hun Love Island-avontuur. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Imen uit Love Island in de wolken met haar nieuwe vriend

Ben je benieuwd hoe zo'n luxe Love Island-villa er nou uitziet van binnen? Presentatrice Holly Mae Brood gaf ons vorig seizoen alvast een rondleiding door de villa toen het huis nog niet bezaaid was met nepwimpers, bikini's en twijfelende singles.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Love Island-ster Matthy geeft toe: 'Deed mee voor naamsbekendheid'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore