Entertainment

90 Day Fiancé-ster is in verwachting van kindje: 'Superblij'

18 januari 2022 14:26
Beeld © Instagram @annamcampisi

Dat het programma '90 Day Fiancé' zijn 'vruchten' afwerpt, blijkt wel uit het feit dat er opnieuw een koppel uit het programma in verwachting is. Anna-Marie Campisi uit het zevende seizoen heeft op haar Instagram-account bekendgemaakt dat zij en haar man Mursel Mistanoglu in verwachting zijn van hun eerste kindje samen.

"We zijn op dit moment 22 weken!"

Anna-Marie en Mursel, die elkaar hebben ontmoet op een online forum voor bijenteelt-liefhebbers én inmiddels ook hun eigen bijen- en honingbedrijf hebben, kondigden het nieuws op een wel héél schattige en toepasselijke manier aan.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Big Ed uit 90 Day Fiancé maakt verloving bekend

Anna-Marie deelde op haar Instagram een kiekje waarop een schattig geel rompertje te zien is met de tekst 'Future beekeeper May 2022'. Het pakje ligt bovenop een imkerpak en op de achtergrond is blauwe kleurstof te zien die de lucht wordt ingespoten. 'Mursel en ik zijn superblij om jullie te laten weten dat we een klein jongetje verwachten in mei', zo schrijft Anna-Marie bij de foto. 'We zijn op dit moment 22 weken!'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

90 Days Fiancé-realityster onherkenbaar na mega afvalrace

Dat de twee vanwege hun deelname aan 90 Day Fiancé aardig wat fans erbij hebben, blijkt wel uit de talloze reacties die ze op hun post krijgen. Het koppel wordt overspoeld met felicitaties. Helemaal vanzelf is de zwangerschap overigens niet gegaan: in het programma konden we destijds al zien dat Anna-Marie en Mursel naar een vruchtbaarheidskliniek gingen, omdat het niet zeker was of Anna-Marie wel nog een kindje zou kunnen dragen. Anna-Marie heeft al drie kinderen uit een eerdere relatie.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Deze BN'ers kregen in 2021 een baby

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore