Ga naar de inhoud
Entertainment

Docu: 'Ghislaine Maxwell en Prins Andrew hadden intieme relatie'

Beeld © ANP

Een documentaire over Ghislaine Maxwell (60) en prins Andrew (61) schijnt een heel nieuw licht op de verstandhouding tussen de twee. Dinsdagavond zendt ITV de docu uit, genaamd 'Ghislaine, Prince Andrew and the Paedophile', waarin een beveiliger van Buckingham Palace uit de school klapt over de relatie tussen de 'hoerenmadam' en de geplaagde prins.

"De manier waarop ze altijd toegang had om het paleis in en uit te gaan"

Het wordt er allemaal niet rooskleuriger op voor prins Andrew. Nadat zijn koninklijke titels van hem zijn afgenomen en er een rechtszaak tegen hem aan zit te komen, komt er nu een voormalig beveiliger van Buckingham Palace aan het woord over zijn relatie met Ghislaine Maxwell, die overigens ook veroordeeld is voor het ronselen van minderjarige meisjes voor Jeffrey Epstein.

Clarice:
lees ook:
Clarice: 'Verwachting is dat Ghislaine Maxwell niet meer vrijkomt'

Paul Page, zoals de voormalig beveiliger heet, beweert in de documentaire dat Ghislaine en Andrew het meer dan gezellig met elkaar hadden. "De manier waarop ze altijd toegang had om het paleis in en uit te gaan wanneer zij wilde. Wij vermoedden dat ze een intieme relatie met prins Andrew had." Een collega van Paul heeft Ghislaine op een dag vier keer in en uit het paleis zien gaan, vertelt hij verder.

Meer hierover zie je op dinsdagavond in de documentaire Ghislaine, Prince Andrew and the Paedophile om 21.00 uur bij ITV.

In de video hieronder zie je meer over de hele rechtszaak die Ghislaine en Andrew aan elkaar linkt.

Rechtszaak
lees ook:
Rechtszaak Ghislaine Maxwell begonnen: 'Spannend voor prominenten'

Clarice: 'Verwachting is dat Ghislaine Maxwell niet meer vrijkomt'

05:53