Entertainment

Isla pastilles stopt als sponsor van The Voice

17 januari 2022 14:29 Aangepast: 19 januari 2022 11:13
The voice of Holland Beeld © ANP

Na T-Mobile en Lidl stopt ook isla pastilles als sponsor van 'The voice of Holland' vanwege de verhalen over seksueel grensoverschrijdend gedrag. "Op basis van alle berichtgeving de afgelopen dagen rondom 'The voice of Holland' hebben wij besloten de sponsoring van dit programma per direct stop te zetten", laat het bedrijf maandag weten.

"Wij wensen iedereen die hierdoor verdriet en schade is toegebracht veel sterkte"

"Vanzelfsprekend keuren wij elke vorm van grensoverschrijdend gedrag af en nemen hier als merk afstand van", aldus isla. "Het gegeven dat deze feiten mogelijk al bekend waren bij de producent en meerdere betrokkenen betekent dat ons vertrouwen in deze partijen ernstig is geschaad. Wij wensen iedereen die hierdoor verdriet en schade is toegebracht veel sterkte."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Anouk stapt op als coach bij The Voice: 'Corrupte bende'

Zaterdag werd bekend dat The voice of Holland voorlopig niet wordt uitgezonden vanwege seksueel wangedrag. Er wordt onafhankelijk onderzoek naar gedaan. Sponsoren T-Mobile en Lidl lieten daarop weten de samenwerking te stoppen. Een woordvoerder van RTL zei "alle begrip" te hebben voor die beslissing.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ali B. ontkent beschuldigingen seksueel wangedrag The Voice

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore