Entertainment

Tom Waes had schuldgevoel na scheiding: 'Dochters hart gebroken'

17 januari 2022 18:20
Tom Waes Beeld © ANP

Tom Waes (53), die we in Nederland allemaal kennen door zijn rol in 'Undercover', vertelt in de nieuwste 'LINDA'. openhartig over zijn scheiding en welke gevolgen dat voor zijn gezin had. Zo had hij het gevoel het hart van zijn dochter te hebben gebroken.

"Voor mijn gevoel was ik er heel vaak niet voor de kinderen"

Nadat Tom en zijn vrouw uit elkaar gingen, toen hun kinderen zeven en acht jaar oud waren, had de acteur ontzettend last van een schuldgevoel. Aan LINDA. vertelt de acteur dat hij pas recentelijk van dat schuldgevoel af is gekomen. "Ik ben ooit getrouwd met het idee dat het voor de rest van mijn leven zou zijn, maar ’t was na al tien jaar gedaan."

Tom vindt het lastig om aan dat moment - waarop hij zijn kinderen moest vertellen dat hij en zijn vrouw gingen scheiden - terug te denken. Zijn zoon vroeg hem meteen waar hij ging wonen en of hij daar ook een kamer kreeg.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Zoon Tom Waes 'schaamt zich rot' voor bekende vader

Zijn dochter reageerde heel anders. "Zó boos, zó verdrietig; ik heb echt het gevoel dat ik toen haar hart heb gebroken. Na een tijdje lukte het mijn ex en mij om de zaken goed te regelen, maar voor mijn gevoel was ik er heel vaak niet voor de kinderen."

Jarenlang heeft Tom het gevoel gehad dat hij er niet genoeg voor zijn kinderen is geweest. Kort geleden spraken zijn kinderen hem daarop aan. Zo zei zijn dochter dat zij dat helemaal niet zo heeft ervaren. "Mijn zoon zei dat ik er op alle key-momenten voor hem was geweest. Dus, ja, misschien heb ik het dan toch niet zo slecht gedaan."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Zoon Tom Waes 'schaamt zich rot' voor bekende vader

Momenteel is Tom te zien in het derde seizoen van Undercover, waarin hij samen met Frank Lammers een hoofdrol speelt. Voor de derde reeks van de Netflix-hit moesten de twee acteurs nauw samenwerken. Gelukkig voor Tom en Frank genoten zij er met volle teugen van, vertellen ze in onderstaande video.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore