Ga naar de inhoud
Entertainment

16 and Pregnant-ster overleden op 26-jarige leeftijd

Jordan Cashmyer Beeld © Instagram @jordancashmyer

Verdrietig nieuws. Jordan Cashmyer, bekend van '16 and Pregnant', is overleden. Dat schrijft haar stiefmoeder Jessica in een Facebookbericht. Jordan mocht maar 26 jaar worden.

"Mijn oudste geliefde dochter, Jordan, is overleden"

Via het account van Jordans vader, Dennis Cashmyer, deelt Jessica het hartverscheurende nieuws. "Gisteravond kreeg ik het telefoontje dat geen één ouder wil krijgen. Mijn oudste geliefde dochter, Jordan, is overleden, ze was pas 26 jaar oud", schrijft ze. "Onze harten zijn gebroken. Geen enkele ouder zou ooit een kind moeten verliezen." Het is niet bekend waaraan Jordan is overleden.

MTV
Lees ook:
MTV reageert op dood 16 And Pregnant-moeder Valerie Fairman

Jordan was in 2014 te zien met haar familie en haar toenmalige vriend Derek Taylor in de MTV-serie 16 and Pregnant. Ten tijde van de opnames had de zwangere Jordan moeite met werk vinden en had ze geen dak boven haar hoofd, nadat haar familie haar verstoten had. De familie keurde haar relatie met Derek niet goed.

Jordan beviel van haar dochter Evie. In 2015 droeg Jordan de voogdijrechten tijdelijk aan de moeder van Derek over. Twee jaar later werd ze gearresteerd voor drugsbezit. In januari 2021 deelde Jordan foto's van een feestje waar ze samen met haar vrienden vierde dat ze een jaar nuchter was. 

Dít
Lees ook:
Dít doen de moeders uit Teen Mom voor de kost

De programmamakers hebben gereageerd op het overlijden van Jordan. "Met groot verdriet vernemen wij het nieuws over het overlijden van Jordan Cashmyer. Onze gedachten gaan uit naar haar familie en vrienden in deze moeilijke tijd."

Bron: RTL Boulevard
Meer over