Ga naar de inhoud
Entertainment

KLEM gaat tóch door en krijgt bioscoopvervolg

KLEM Beeld © ANP

BNNVARA-serie 'KLEM' krijgt een vervolg in de bioscoop. De opnames van 'KLEM: de film' vinden komend voorjaar plaats in Toscane. Net als in de serie vertolken Barry Atsma (49), Jacob Derwig (52), Georgina Verbaan (42) en Ellen Parren (35) de hoofdrollen. Een nieuwe rol is weggelegd voor de Italiaanse actrice Claudia Vismara (34).

"Na mijn plechtige belofte dat de derde serie echt de laatste was ben ik toch gezwicht voor de verleiding om nog een toetje te serveren in de vorm van een film"

Dat heeft distributeur September Film, die KLEM: de film gaat uitbrengen, maandag bekendgemaakt. KLEM: de film gaat verder waar het laatste seizoen geëindigd is. Marius en Kitty wonen alweer enige tijd in Italië, waar ze de hand hebben weten te leggen op een wijngaard in Toscane. Marius heeft zijn leven gebeterd, dus vertrekt Hugo vol goede moed om samen met Sophie zijn dochter Suus voor een langverwachte reünie bij hartsvriendin Chrissie af te zetten. Maar Hugo is nog niet aangekomen of de situatie escaleert volledig.

Regisseur
Lees ook:
Regisseur over einde Klem: 'De koek was op'

"Na mijn plechtige belofte dat de derde serie echt de laatste was ben ik toch gezwicht voor de verleiding om nog een toetje te serveren in de vorm van een film", stelt scenarist en regisseur Frank Ketelaar. "Niet in de laatste plaats omdat ik benieuwd was hoe Marius en Kitty zich in Italië zouden redden. Wordt het Ik Vertrek of meer Gomorra met een oranje tintje?"

KLEM: de film verschijnt eind 2022 in de bioscoop. Later zal BNNVARA de film als driedelige serie uitzenden op NPO1.

Cast
Lees ook:
Cast Klem ziet verhaal na derde seizoen verdergaan als film