Entertainment

Bert van der Veer denkt dat The Voice weer terugkeert

17 januari 2022 04:52 Aangepast: 19 januari 2022 11:17
Bert van der Veer Beeld © ANP

Voormalig RTL4-programmadirecteur Bert van der Veer (70) denkt niet dat de huidige ophef bij 'The voice of Holland' het einde van de talentenjacht betekent. In het 'AD' zegt hij maandag dat hij "geen seconde" denkt dat het over is voor 'The Voice' nu er verhalen naar buiten zijn gekomen over grensoverschrijdend seksueel gedrag van meerdere medewerkers.

"Er wordt een onderzoek gedaan, dan komt er een rapport en mogelijk maatregelen", voorspelt Bert. "De personen die niet meer verder kunnen, worden vervangen en vervolgens is het weer vrijdagavond 20.00 uur: dan gaan we weer beginnen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

RTL cancelt uitzendingen The voice of Holland na ernstige en schokkende aantijgingen

Collega-televisiemaker Fons van Westerloo is in de krant sceptischer. "Als er problemen zijn in de cultuur en de organisatie, achter de schermen, dan wordt het lastig", denkt de oud-zenderbaas. "Of als kandidaten werden bevoordeeld na het verlenen van seksuele diensten, dan is de imagoschade gigantisch." Fons geeft in het AD toe dat een en ander op dit moment nog lastig te overzien is. "We moeten het onderzoek afwachten."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Aantijgingen The Voice geen invloed op relatie Ali B

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore