Ga naar de inhoud
Entertainment

Afvaller Big Brother woedend na exit: 'Stom varken'

In een nieuwe liveshow van 'Big Brother' zaterdagavond heeft weer een kandidaat de biezen kunnen pakken. Deze week was te zien dat de kandidaten werden onderworpen aan de 'Survival Week'. Iedereen was genomineerd en kon door verschillende opdrachten immuniteit verdienen. Er bleven twee genomineerden over: Peter en Kitty.

''Wat ben ik een stom varken geweest''

En nu valt het doek voor Kitty. ''Wat ben ik een stom varken geweest'', roept ze nadat zij als afvaller uit de bus komt. Kitty heeft eerder deze week namelijk immuniteit kunnen kopen in de mini mall. Zij mocht als enige boodschappen doen, maar heeft de groep boven zichzelf geplaatst. Achteraf ziet ze dit als een domme zet.

Kitty
Lees ook:
Kitty krijgt in Big Brother te horen dat haar vader is overleden

Kitty heeft haar hart op de tong en wil desgevraagd nog wel even haar licht laten schijnen over de andere bewoners. Zo is ze niet te spreken over het nieuwe liefdeskoppeltje Vera en Dimitri. ''Toen die nominaties dichterbij kwamen en het groepje kleiner werd, moest er ineens bij elkaar geslapen worden. Het is misschien niet netjes dat ik het zeg, maar daar heb ik wel mijn bedenkingen bij'', vertelt de afvaller aan presentatoren Peter van de Veire en Geraldine Kemper. 

Eerste
Lees ook:
Eerste afvaller Big Brother verklaart exit: 'Was meteen mezelf'

De van oorsprong Amsterdamse heeft een rotweek in het Big Brother-huis achter de rug. Eerder deze week kreeg ze te horen dat haar vader is overleden. Ze had voor ze het huis betrad al afscheid genomen en duidelijke afspraken gemaakt met haar familie. Haar vader had namelijk alzheimer en Kitty wist dat hij kon overlijden tijdens haar deelname aan Big Brother.

Big
Lees ook:
Big Brother-deelnemer Peter betrokken bij gezinsdrama

Kitty, die het grootste deel van de tijd in een roze huispak rondbanjerde, is erg teleurgesteld. Ze heeft voor het eerst in d'r leven voor zichzelf gekozen en deze exit was dan ook een klap in haar gezicht. In het huis was ze de moeder van de groep en was ze constant bezig met huishoudelijke klusjes. Zo noemde ze zichzelf gekscherend 'de kookmiep in de keuken'.

Verder was Kitty vaak huilend te zien. Ze voelde zich erg schuldig over het feit dat ze sommige bewoners 's nachts wakker hield door haar gesnurk en wilde daarom vaak niet slapen.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5 en Videoland. Op zaterdag is de liveshow om 20.00 uur te zien op RTL 5. En kun je geen genoeg krijgen van Kitty, kijk dan hieronder naar haar hoogtepunten in het Big Brother-huis.

De hoogtepunten van Kitty

01:36
Big
Lees ook:
Big Brother-deelnemer Peter betrokken bij gezinsdrama