Entertainment

Amerikaanse tour Céline Dion abrupt gestopt vanwege gezondheid

15 januari 2022 23:32 Aangepast: 16 januari 2022 12:07
Céline Dion Beeld © ANP

Céline Dion (53) heeft haar Amerikaanse tournee vroegtijdig stopgezet vanwege gezondheidsproblemen. De Canadese zangeres moet herstellen van 'ernstige en aanhouden spierspasmen', laat ze in een verklaring weten. Eind vorig jaar moest Dion ook al enkele concerten afzeggen vanwege de aanhoudende spierspasmen.

"Ik denk dat ik meer geduld moet hebben en naar mijn dokters moet luisteren"

'Ik hoopte echt dat het nu goed met me zou gaan, maar ik denk dat ik meer geduld moet hebben en naar mijn dokters moet luisteren', aldus de 53-jarige zangeres. 'Er zit veel voorbereiding in onze shows, dus ik moet dit besluit nu alvast nemen. Ik hoop dat ik snel weer terug en gezond ben en dat deze pandemie dan ook voorbij is.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Adele heeft uitgespuugde kauwgum van Céline Dion in fotolijstje

Het tweede deel van de Courage World Tour zou van 9 maart tot en met 22 april zijn. Céline heeft er al 52 shows op zitten, maar vanwege de coronapandemie ging de tournee even op pauze. De resterende concerten gaan nu officieel niet door.

Op 10 september staat ze met haar concert in de Amsterdamse Ziggo Dome. Vooralsnog vindt de Europese tournee, die op 25 mei in Birmingham begint, wel doorgang.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Céline Dion 'moet er niet aan denken' om weer verliefd te worden

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore