Entertainment

Kylie Jenner deelt foto's van extravagante babyshower

15 januari 2022 15:23 Aangepast: 15 januari 2022 16:22
Kylie Jenner Beeld © ANP

Kylie Jenner heeft haar tweede zwangerschap gevierd met een babyshower. De 24-jarige cosmetica-ondernemer deelde kiekjes van het feest op Instagram, waar ze sinds kort meer dan 300 miljoen volgers heeft.

Kylie droeg voor de gelegenheid een witte jurk met lange mouwen en poseerde bij gigantische giraffebeelden, wat het thema van de babyshower leek te zijn. Onder de aanwezigen waren onder anderen haar moeder Kris Jenner en haar grootmoeder MJ. Ondanks dat haar vriend, rapper Travis Scott, niet op de foto’s te zien is, deelde Kylie een foto van een tafelschikking waarop Travis' naam op een kaartje te lezen valt.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kylie Jenner bereikt 300 miljoen volgers op Instagram

Een bron vertelt aan Entertainment Tonight dat Kylie en Travis hun gezin nu als belangrijkste focus hebben na het drama op het Astroworld Festival in Houston, waarvan de rapper medeorganisator was. Tijdens het optreden van Travis kwamen tien festivalgangers om het leven in de verdrukking. De bron vertelt dat Kylie een grote steun is geweest voor Travis tijdens het drama. "Kylie is er mentaal voor hem geweest."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Stalker opgepakt bij woning Kylie Jenner ondanks contactverbod

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore