Entertainment

Kijkers genieten van comeback Bruni Heinke in Flikken Maastricht

14 januari 2022 21:37
Beeld © ANP

De nieuwste aflevering van 'Flikken Maastricht' heeft bij veel kijkers nostalgische gevoelens opgeroepen. De bekende Nederlandse actrice Bruni Heinke (81), die al vijf jaar niet meer op televisie te zien was, maakte haar televisiecomeback in de serie. Tot groot genoegen van de kijkers thuis, die haar stiekem vooral nog steeds als Helen Helmink uit 'Goede Tijden, Slechte Tijden' blijken te zien.

Bruni was voor het laatst in 2017 op televisie te zien, toen ze een klein rolletje speelde in Centraal Medisch Centrum. Bij het grote publiek is zij echter vooral bekend vanwege de rol van Helen Helmink in Goede Tijden, Slechte Tijden. Bruni speelde bijna 700 afleveringen in de soap. En het blijkt dat ook dit gegeven vooral bij de kijkers van Flikken Maastricht is blijven hangen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Brûni Heinke 'zag dat er iets niet klopte bij Antonie Kamerling'

Heinke speelt in de aflevering van vanavond één van de bewoners van een zorghuis waar tijdens de bingomiddag een brute moord is gepleegd. Waar de actrice zich aan het begin van de aflevering heel onschuldig voordoet, blijkt al snel dat ze er meer mee te maken heeft dan je zou denken. Hoewel ze de rol met verve speelt, blijken de meeste kijkers haar toch nog vooral te zien als Helen Helmink.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bruni Heinke onthult: 'Ik moest uit GTST na ruzie'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore