Ga naar de inhoud
Entertainment

Praise be: The Handmaid's Tale krijgt zesde seizoen

Als er iets is wat we in deze tijd goed kunnen gebruiken, dan is het wel het vooruitzicht van een nieuw seizoen van onze favoriete serie. Voor alle 'Handmaid’s Tale'-fans hebben wij dan ook goed nieuws: actrice Ann Dowd, die in de serie aunt Lydia speelt, heeft namelijk in het Britse tijdschrift Radio Times verklapt dat er ook een zesde seizoen komt.

"De schrijvers zijn heel slim, ze vertellen de acteurs niets"

Het vierde seizoen van The Handmaid's Tale werd vorig jaar uitgezonden. In 2020 werd al bekend dat er een vijfde seizoen zou komen, maar nieuws over nog een reeks was nog niet bekend.

The
Lees ook:
The Handmaid's Tale-actrice Yvonne Strahovski bevallen van zoontje

Ann weet niet wat er gaat gebeuren in beide seizoenen. "De schrijvers zijn heel slim. Ze vertellen de acteurs niets. Wat kan ik erover zeggen? Niks, want ik heb geen idee wat er gaat gebeuren. Ik weet wel dat er een seizoen vijf en zes komen."

Schrijver
Lees ook:
Schrijver van Handmaid's Tale werkt aan nieuw boek

De opnames van de vijfde reeks gaan volgens de actrice eind deze maand van start. Wanneer dat seizoen en het zesde worden uitgezonden, is niet duidelijk.

The
Lees ook:
The Handmaid's Tale krijgt spin-off

The Handmaid's Tale, gebaseerd op het gelijknamige boek van Margaret Atwood, gaat over een religieuze denkbeeldige samenleving waarin vrouwen geen rechten meer hebben en alleen worden gebruikt om kinderen te baren. Elisabeth Moss speelt de hoofdrol van June Osborne.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore